Со обичен чекан можете да обиете било каков катанец (видео)

Сподели со своите пријатели

Купуваме катанци, за да на пример ги осигураме работите во сефот, но што кога ќе сфатите дека всушност и не се баш безбедни?

Со помош на чекан и помалку од минутка можете да отворите било каква брава. Само удрете од страна неколку пати со прецизни, но силни удари и тоа е тоа.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.