Со евтин трик – до кадрава коса (видео)

Сподели со своите пријатели

Сакате локни, но премногу ви е топло за долготрајно користење на фигаро, или едноставно не ви се носат витлери?

Loading...

Тогаш, откријте го овој едноставен трик на виткање на коса со помош на пешкир.

Раширете го пешкирот на рамна површина и спуштете ја главата на средина. Зафатете ја целата мокра коса со пешкир, свиткајте го на двете страни, а потоа завиткајте ја на долната страна од главата. Пешкирот оставете го додека косата не се исуши и ќе бидете задоволни од добиената кадрава коса.