Со 20 долари најдени на под уплатил и освоил милион на лотарија

Сподели со своите пријатели

Хуберт Танг за 20 среќни долари купил две греб-греб кратички во продавница во близина на аеродром и совил главна награда, соопштено е на порталот на наградната игра.

Loading...

Тој соопштин исто така дека не играл игри на среќа веќе 10 години се додека не ги нашол тие 20 долари. Нема сеуште планови како ќе ги потроши парите, но се нашалил дека можеби банкнотите од 20 долари ќе ги остави на некои јавни места за да ги пронајдат други среќни играчи на кои можеби ќе им донесат среќа.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.