Снимка која го збуни светот: Изгледа како змија, а се работи за опасен предатор (видео)

Сподели со своите пријатели

На социјалните мрежи неодамна се појави снимка од едено суштество кое личи на змија, но има глава во форма на чекан. Предниот дел му е скоро со црна боја, па потоа по ред се нижат браон и крем нијанси со одредени шари.

Веднаш настана полемика за што се равоти, а корисниците не ја пропуштија можноста да искажат колку им е непријатно да ја гледаат неговата појава.

 

Loading...

 

На крајот се испоставило дека не е во прашање змија, туку вид на црв. Чеканест црв кој важи за вистински предатор.

Видео снимката погледнете ја тука.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.