Skip to content

Слушнаа детски плач во цевка, ископаа половина темел, а таму го пронајдоа ова (видео)

Сподели со своите пријатели

Едно семејство во Мичиген, САД изведувало поправки околу домот.

Во еден момент слушнале необични звуци кои доаѓаат од одводната цевка во близина. Ги потсетувало на детски плач, но цевката била премногу мала за да дете се заглави во неа.

Не знаеле што има таму, но нивната заинтересираност била голема. кога заклучиле што се крие во одводот, веднаш повикале помош и го спасија малото куче.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Основано од: Кумановски Муабети ДООЕЛ Куманово (2013-2020)  

Услови за преземање содржини

Надворешните линкови преку маркетинг платформите MGID i AdNow се одговорност на самиот огласувач, и порталот Кумановски Муабети не сноси никаква одговорност за пласираните информации.