Слушале необични звуци: Отишле на таванот и се скамениле кога видеше што живее таму (видео)

Сподели со своите пријатели

На луѓето кои живеат во оваа куќа сигурно не им било лесно кога виделе неочекуван гостин на таванот.

Некое време семејството на Боб ван дер Херкен од Флорида слушале необични звуци од таванот на својот дом. Тој на придавал многу внимание на тоа, а кога конечно се одлучил да провери што се случува, имал и што да види.

https://youtu.be/Oc0V7TUry38

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.