Случајна улична свирка како доказ да не судиме по изгледот (видео)

Сподели со своите пријатели

Уличен забавувач излегол ноќта на Нова година за да заработи некој денар на улиците во Лидс, кога од некој агол се појавил бездомник во количка, кој побарал да му се придружи на гитаристот.

Спротивно од очекувањата на забавувачот, бездомникот со земање на микрофонот со своите гласовни способности, открил дека тој бил некогашен пеач.

Послушајте како звучи случајниот тандем, со порака, никогаш да не им судите на луѓето само по нивниот надворешен изглед.

Забавувачот и бездомникот пред неколку случајни минувачи ќе ја исполната песната “Summer time” од Ела Фицџералд.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.