Слика од куче кое гледа во празна чаша вино ги збуни луѓето

Сподели со своите пријатели

Сликата од кучето кое гледа низ чашата за вино заврши на Твитер и привлече големо внимание кај корисниците кои слатко се насмевнаа.

Loading...

Многумина коментираа дека секојдневно се чувствуваат како ова куче, како и дека разбираат зошто „завршил во чаша“.

Како што изјавиле, изразот на неговото лице, расположението и часовите одлично се вклопиле и им го разубавиле денот.