Следува уште еден продолжен викенд

Сподели со своите пријатели

Петок (14 јуни) Духовден е неработен ден за припадниците на православната вероисповед во Република Македонија.

Како што информираат од Министерството за труд и социјална политика, согласно Законот за празниците на Република Македонија, 14 јуни е прогласен за неработен ден.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *