Слаткиот Меркат се бори да остане буден додека гледа филм со сопственикот (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Девојка од Москва посвои меркат и очигледно добро го скроти со оглед на тоа што објави видео во кое таа и ова животно, делат кревет и гледаат филм.

Loading...

Додека лежи во кревет, јасно е колку Меркат се бори да остане буден и ја крие поспаноста секој пат кога сопственикот ќе го разбуди. Снимката насмеа илјадници луѓе.

Домашните меркати не се вообичаени, но понекогаш животните што се спасени од дивината не можат подоцна да се вратат во нивната природна средина, па остануваат во семејството што ги спасило.