Скокна на бодликава жица за да ги импресионира девојките (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Дали овие работи се навистина неопходни за да се привлече нечие внимание или се поместува границата на лудило до таква мера што луѓето се подготвени на се, па дури и го доведуваат во прашање сопствениот живот.

Еден човек се качи на нешто како дрвена маса и стави четири столици пред него кои држеа огромна топка од бодликава жица. После неколку секунди подготвување да скокне по жицата, се случи она што го направи овој настан уште побизарен.

Loading...

Момчето ја соблече маицата и се сврте така што камерата може да му го снима грбот и тој навистина се фрли на бодликавата жица. Само неколку секунди подоцна, може да се слушне татнежот и лелекањето, а секако сето тоа беше во живо пренесувано на интернет.

Што се луѓето се во состојба да го сторат, а со тоа и да си го загрозат животот само за да го објават на интернет понекогаш надминува било каква граница.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *