Ситен крадец првин ја ограби жртвата, а потоа подаде рака за спас (видео)

Сподели со своите пријатели

Џепна кражба во подземјето на париското метро, замалку ќе завршеше кобно, ако истиот крадец кој го ограби алкохолизираното момче, не се врати да го спаси, откако момчето се фрли кон шините во несвесна состојба.

Поттикнат од грижата на совест откако го посведочи чинот на фрлање, крадецот со наидување на метрото се врати за да сепак му подаде рака на несреќното момче.

Целиот настан е снимен случајно на безбедносните камери на париското метро.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.