Сите велат дека можат да разликуваат вистински задник, но дали? (видео)

Сподели со своите пријатели

Сите мажи велат дека веднаш би препознале вистински од силиконски задник, но дали тоа е навистина така некој се одлучил да провери. А, погледнете и до каков заклучок дошле од таквата идеја.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.