20.03.2018 03:04

Сите кои имаат сестра се посреќни во животот, а ова е причината за тоа!


Понекогаш меѓусебно се скубете и карате, но сестрите се сакаат најмногу на светот. Следниот пат кога сестрата без прашање ќе ви земе некое парче облека, шминка или чоколадо, бргу простете и. Всушност, подобро би било да и се заблагодарите.

 

loading...

 

Истражувачите од Универзитетот „De Montfont University“ и Универзитетот „Ulster“ тврдат дека оние кои имаат сестра се посреќни и пооптимистични во животот.

Причината за тоа е што сестрите потикнуваат да бидете поотворени и покомуникативни, што влијае на подобро ментално здравје. Но, работите се менуваат кога во прашања се браќата.

 

 

Изразувањето на чувствата кај мажите е природно непозната работа, па е добро да имате женска личност која ќе ве потикне да се изразите.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments