„Сине“ – нова песна и спот на Тајзи (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

„Сине“ е насловот на новата песна на моментално најуспешниот кумановец Тајзи, за кој е снимен и прекрасен видео запис со пејсажи од околината на Куманово.

Loading...

На текстот се потпишува самиот Тајзи, додека музиката ја има работено со Лазар Цветковски, кој стои и зад аранжманот на оваа музичко парче.

Режијата на видео записот е на Даниел Јовески, а и овој пат продолжува соработката со срспката продукција „Балкатон“ за која Тајзи ја издаде песната.

Спотот е снимен на споменикот Зебрњак во Куманово и локалитетот „Камени кукли“ во кратовско Куклица.

Во продолжение уживајте во најновото од Тајзи.

Никола Ивановски


Leave a Reply