Сијамски мачки одлучија физички да се пресметаат, но премногу мрзеливо (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Празниците се одразиле на односите меѓу Мејси и Вилоу.

Loading...

Овие две сијамски мачки се постојано заклучени во куќата во последните неколку недели, поради што тие често се на раб на борба.

Престојот во четири sида им се чинел исцрпувачки и станале прилично мрзливи, дури и во ситуации кога се расправаат.

Имено, нивните сопственици на камерата снимиле кавга со шепите, која траела со часови.

Снимката собра повеќе илјадници прегледи за неколку часа и многумина заклучија дека мачињата се смешни.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *