Швајцарија го укина договорот за визно олеснување за Русите

Сподели со своите пријатели

Швајцарската влада одлучи целосно да го суспендира договорот за визно олеснување за граѓаните на Русија.

Loading...

Така, швајцарските визни правила за Русите се изедначени со правилата на Европската унија, пренесува Танјуг.