Што се случува кога во автомобилот ќе сипете погрешно гориво? (видео)

Сподели со своите пријатели

Еден од најголемите кошмари на секој возач е дека ќе наточи погрешно гориво во својот автомобил и така кај автомеханичарот ќе направи голема сметка.

Благодарение на екипата од популарната телевизиска емисија „Fifth Gear“ конечно можеме да видиме како се однесуваат автомобилите со непознат вид на гориво во резерварот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.