Што се наоѓа во внатрешноста на панцирите? (видео)

Сподели со своите пријатели

Јутјуб каналот „What’s inside“ открива одговори на многу прашање кои можеби некогаш сме си ги поставиле кога ќе погледнеме некој предмет, а тоа е што всушнсот се наоѓа во внатрешноста или од што е напарвено.

Во приложеното видео тие ќе ни откријат што се наоѓа во внатрешноста на панцирите и што е тоа што ги прави отпорни на куршуми?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.