Што може да се види длабоко во дождовните шуми на Амазон? (видео)

Сподели со своите пријатели

Со филмска камера група истражувачи управувајќи од далечина навлегле малку подлабоко во дождовните шуми на Амазон.

Целтна им била да видат што се може да се сретне таму, а верувајте тоа е едно големо шаренило од биодиверезитет, но и предизвик и опасност за еден авантурист.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.