Што мислите во која насока се движи овој автобус: Лево или десно? (фото+видео)

Сподели со своите пријатели

Ова е еден школски пример, но знае да предизвика многу нервоза кај возрасните кои баш и не можат да го дешифрираат правецот на движење на автобусот од фотографијата.

Што ќе кажете вие дали оди лево или десно?

da-li-autobus-ide-levo-ili-desno-620x350

Доколку не можете да дешифрирате погледнете го видеото и се ќе ви стане јасно.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.