Шок: Пензионер заминал во болница поради болки – лекарите од него извадиле вибратор

Сподели со своите пријатели

Пензионер од Дабил на возрасто од 68 години заминал во болница да побара лекарска помош поради големи болки што ги имал во рпеделот на стомакот. Кога го прегледале лекарите тие останале шпкирани од снимките.

Loading...

Во неговиот организам пронашле стран објект долг 23 сантиметри, за кој подоцна утврдиле дека е вибратор. Операцијата за негово отстранување траела цели 10 часа.

Пензионерот бил примен со болови и неможност да мокри. Во ректумот имал секс-играчка која никако не можел да ја исфрли самиот.

На крајот, лекарите по десетчасовна операција во која пензионерот бил под целосна анестезија, успеале да му го отстранат вибраторот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.