Шлаканици поради погрешно возење: Полицијата им додели посебни воспитни мерки (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Метрото во индиската престолнина Њу Делхи има специјални вагони за жени во кои, претпоставувате, на мажите не им се дозволува да патуваат.

Loading...

Како и да е, поради големата гужва во возот, група мажи се обиделе да се транспортираат во вагон што не бил наменет за нив.

Бидејќи полицијата била известена за натрапниците во женскиот дел, возот бил запрен на следната станица.

Тогаш сите мажи биле исфрлени од вагоните, со едукативни шлаканици за скоро секој од нив.

Интересно е што на полициските службеници им се придружија и некои жени кои им удрија шлаканици на мажите искористувајќи го општиот хаос.


Leave a Reply