Шилегов: Груевски одби да одговори на сите прашања поврзани со “бомбите” (видео)

Сподели со своите пријатели

Со барањето на пратеничката група на ВМРО ДПМНЕ, за некакво зборување на предлозите на анкетната комисија, сакам да изјаснам дека ниту на крај памет, немам било каква намера, на било кого и за било што да се извинам, бидејќи сметам дека конкретната пратеничка е задолжена за реметење на редот на работата на анкетната комисија, изјави денес Петре Шилегов, претседател на Анкетната комисија за прислушување

Loading...

Вие како новинари кои секојдневно присуствувате на анкетната комисија, сведоци сте на константните нејзини повици кон претседателот, со квалификации што се недолични за јавноста, така што едноставно, заслужи да добие коментар. Три или четри недели има секојдневни дофрлања на работата на анкетната комисија, затоа на крај памет не ми паѓа да се извинам.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.