Шест знаци дека сте харизматична и силна жена

Сподели со своите пријатели

Секој од нас познава личност која плени, која чекори низ животот и покрај неволјите со кои се соочува и која зрачи со харизма.

Loading...

Тие се самоуверени и ментално силни луѓе. Откријте дали сте меѓу нив.

Не ги криете вашите чувства

Не ви треба многу време да ги искажете своите емоции и да се отворите за нови луѓе. Секогаш зборувате искрено за она што го чувствувате и мислите.

Не дозволувате другите луѓе да ви воведуваат ограничувања, туку живеете слободно, без страв дека ќе ги откриете вашите чувства.

 

 

Loading...

Ги следите своите соништа

Постојат работи што воопшто не ве интересираат и нема искра во вас – веднаш ги отфрлате.

Од друга страна, кога ве интересира нешто значајно, подготвени сте да се борите за тоа до крај. За вас нема неостварлив сон.

Подготвени сте да се борите за своите ставови

Не толерирајте ограничувања и наметнување на туѓи мислења, но цврсто бранете ги своите ставови.

Тоа никогаш не преминува во расправија или агресија, туку во аргументирана дебата од која често излегувате како победници.

 

Loading...

 

 Вие сте сигурни во себе

Знаете колку вредите и какво знаење поседувате и затоа имате сигурен настап на секое поле од животот. Кога нешто не ви е јасно, не се плашите да прашате и секогаш сакате да научите нешто ново. Во ова лежи вашата сила и тајната на успехот.

Почитта е секогаш водечка вредност за вас

Вие ги почитувате другите луѓе без оглед на нивните животи, одлуки, ставови. Се обидувате да видите зрно добрина кај секого и со задоволство одите во „туѓи чевли“.

Поради почитта што ја покажувате кон другите, вие сте личност која другите ја почитуваат и ја ценат многу.

 

Loading...

 

Знаете дека уживате во мали ритуали

Вие сте задоволни со ситниците и го цените секој момент, затоа секогаш зрачите со позитивна енергија.

Гледате причина за благодарност во секој вкус, звук, сонце и нов ден. Универзумот го чувствува тоа и затоа ви дава добра енергија и радост на животот.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *