Шеќеринска и раководството на СДСМ ќе дебатираат во Куманово

Сподели со своите пријатели

Под мотото ”Како до подобар живот за младите”, во вторник /3 ноември/, во просториите на МКЦ (поранешно кино Козјак), ќе биде одржана дебата во рамки на проектот Визијата за Македонија.

Loading...

Дел од раководството на СДСМ предводено од потпретседателот Радмила Шеќеринска заедно со кумановчани ќе дебатираат на теми поврзани со животот на младите луѓе во Македонија, а како што е најавено, на дебата ќе присуствуваат и Стефан Богоев, Дарко Давитковски, Петар Атанасов, Маринела Тушева, Цветанка Ласкова и Максим Димитриевски.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.