Семејството доби нов член, а среќата на оваа куче немаше крај (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Оваа куче едвај чекало да го запознае својот нов мал пријател.

Во текот на бременоста бил многу внимателен со својата сопственичка, а девет месеци подоцна конечно дошол и тој ден.

Loading...

7 МИЛИОНИ ПРЕГЛЕДИ: Реакцијата на куче на најтажната сцена од „Кралот на лавовите“ (ВИДЕО)

Своите сопственици ги пречекал уште на вратите и скокнал врз нив.

Видел дека му носат изненадување. Сопствениците ја снимиле неговата прекрасна реакција и првата средба со бебето.

Фото: Принскрин Youtube/The Dodo


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *