Семејство од Прилеп купило гарнитура, а внатре пронашле змија (фото)

Сподели со своите пријатели

Прилепска фамилија во шок откако нарачале гарнитура од салон за мебел во Прилеп каде што првиот пат гарнитурата половина била погрешна боја, каде веднаш ги замолиле да му ја вратат и да добијат онаква каква што нарачале.

Гарнитурата веднаш била исплатена од страна на прилепчанецот, а потоа на 12 ноември добиле онаква каква што нарачале.

По извесно време почнало нешто да им шушти, но не биле сигурни за што станува збор, а потоа почнала да се шири и непријатна миризба во дневната соба.

Повеќе прочитајте и погледнете на следниот линк.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.