Селото Клечовце доби мултиспорт игралиште

Сподели со своите пријатели

Кумановското село Клечовце доби ново мултиспорт игралиште, информираше денеска преку социјалните мрежи градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски.

Loading...

Како што појаснува Димитриевски, поставена е тартан подлога на игралиштетот, а и нови кошеви, по што ќе следува и поставување на нови голови.

Никола Ивановски