Секс пози кои вреди да ги пробате до крајот на летото (18+)

Сподели со своите пријатели

Колку и да не сакаме, на летото му се ближи крајот. Затоа, искористете ги последните недели за да си поставите нови секс предизвици по кои ќе го паметите.

Loading...

Во листата која сакате да ја завршите додека официјално не дојде есен, вметнете ги и овие пози:

1. Секс во скут со нозете на рамениците на партнерот

seks-pozi-koi-vredi-da-gi-probate-do-krajot-na-letoto-18-1.jpg

2. Ножички

seks-pozi-koi-vredi-da-gi-probate-do-krajot-na-letoto-18-2.jpg

3. Лажичка

seks-pozi-koi-vredi-da-gi-probate-do-krajot-na-letoto-18-3.jpg

4. Секс во романтична прегратка

seks-pozi-koi-vredi-da-gi-probate-do-krajot-na-letoto-18-4.jpg

5. Модифицирана мисионерска

seks-pozi-koi-vredi-da-gi-probate-do-krajot-na-letoto-18-5.jpg

6. На тврда подлога

seks-pozi-koi-vredi-da-gi-probate-do-krajot-na-letoto-18-6.jpg

Loading...

7. Со споени, поткренати нозе

seks-pozi-koi-vredi-da-gi-probate-do-krajot-na-letoto-18-7.jpg

8. Обратна каубојка (жената треба да ја префрли тежината на колениците)

seks-pozi-koi-vredi-da-gi-probate-do-krajot-na-letoto-18-8.jpg

9. Мисионерска под агол

seks-pozi-koi-vredi-da-gi-probate-do-krajot-na-letoto-18-10 (2).jpg

10. Со една подигната нога на неговите раменици

seks-pozi-koi-vredi-da-gi-probate-do-krajot-na-letoto-18-10 (1).jpg

(crnobelo.com)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.