Секој не поднесува понижувања од пијани луѓе (видео)

Сподели со своите пријатели

Уличниот изведувач во британскиот град Кардиф, во текот на својот перформанс се соочи со реметење од страна на пијан човек, кој очигледно под дејство на алкохол, не знаеше што сака да стори пред масата народ собрани да го проследат музичкиот настап.

Loading...

Иако пијаниот човек се обиде да привлече внимание, истиот беше тргнат од случаен минувач кој очигледно не може да трпи омаловажување, па макар и да се работи за човек под дејство на алкохол и на луѓе со заматена свест за своите постапки.

Погледнете како неславно заврши пијаниот човек.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.