Седумгодишно момче решава Рубикова коцка со врзани очи (видео)

Сподели со своите пријатели

Ова момче сигурно е дека располага со поголем интелектуален капацитгет за разлика од своите врсници, но мора да се додаде дека не е едноставно да се реши Рубиковата коцка и кога гледате во неа, а камо ли со врзани очи.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.