Се запалил оџак на улицата „Прохор Пчински“

Сподели со своите пријатели

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи во текот на вчерашниот ден припадниците на Територијалната против пожарна единица од Куманово интервенирале на гаснење запален оџак на ул. „Прохор Пчински“.

Loading...

Пријавата пристигнала во 12:30 часот при што тројца пожарникари со едно возило ги гаснеле огнените јазици до 13:20 часот.

Нема информации дали од огинот е зафатен и дел од куќата.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.