Се запалил автомобил на ул. „Никола Тесла“

Сподели со своите пријатели

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, припадниците на Територијалната против пожарна единица Куманово, во текот на вчерашниот ден, односно од 6:50 до 7:10 инвервенирале на ул. „Никола Тесла“ во гаснење на автомобил.

Loading...

Засега нема информации за каков автомобил станува збор, ниту пак кои се причините кои довеле до распламнување на огинот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.