Се вклучила на состанок на Зум, но заборавила да ја тргне „играчката”

Сподели со своите пријатели

Виртуелните состаноци од кревет понекогаш се лоша идеја, а  Ники тоа го доживеала сама. Научила лекција откако за време на состанокот сфатила дека не отстранила сè што треба, што се гледало во преносот

Loading...

Ники Фокнер (32) имала виртуелна средба преку Зум. Решила да остане од кревет. Но тоа лоша идеја, пренесува Mirror.

По 15 минути, таа сфатила дека оставила шише лубрикант зад полицата што може да го видат сите во повикот. Ники рекла дека би било премногу очигледно да го премести, па таа само се преправаше дека тоа не е таму и се надева дека никој нема да го види.

„Тоа е за масажа“

– Некаде по 15 минути видов лубрикант на полицата зад мене. Беше предоцна да се отстрани. Менаџерот ќе сфати дека сум го видел и ќе привлече повеќе внимание. Тоа е еден од тие денови, умрев од срам внатре. Тоа е за масажа – рекла Ники.

Секако, бидејќи тоа беше шише со одредена форма во црвено, јасно и очигледно беше кој предмет се наоѓа зад неа.

– Знаеше дека сум во кревет, што друго можам да имам на полицата горе? Следниот пат кога ќе одржам состаноци на масата во кујната, креветот беше лоша идеја – додала Ники.

Решила да работи од дома, по стресот и премногу работа од претходната недела и решила да го прифати повикот од креветот бидејќи била исцрпена. Таа вообичаено не примала повици од креветот, па не ѝ паднало на памет да ја провери полицата зад неа. Иако се надевала дека газдата нема да забележи, таа го објави следниот ден на социјалните мрежи.

Loading...