Се сеќавате на јојо? Овој човек е професионалец со нив (видео)

Сподели со своите пријатели

Доколку се сеќавате на игрите кои го обележаа детството на постарите тогаш може да се каже дека сте имале некое среќно детство, а тука меѓу другото е и играта со јојо.

Овој Јапонец е професионалец со јојо во рацете, а што прави со нив погледнете во видеото.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.