Се сеќавате ли на филмот ”Убавината на пороците” и сексот во тројка? (видео)

Сподели со своите пријатели

Поранешна СФРЈ имаше одлична кинематографија, а ретко кој игран филм не содржеше еротски сцени или барем голотија.

Некои филмови останаа запаметени по бруталноста и реалните еротски сцени, а се појавуваа и атрактивни надарени девојки и дами. Сепак, филмот чии сцени влегоа во аналите е секако “Убавина на порокот” на режисерот Живко Николиќ од 1986 година.

Една од главните улоги во филмот и припадна на Мира Фурлан која важеше за секс симбол во поранешна СФРЈ и чија глума беше проследувана без трепкање на гледачите во сите кино сали во Југославија.

Филмот во 1986 година направи своевидна револуција во филмската продукција на поранешна Југославија. За прв пат беше прикажан секс во тројка помеѓу еден маж и две жени.

Таа снимка влезе во аналите, а филмот изобилува со многу еротски кадри.

Треба да се нагласи дека овој филм беше продаден низ кино салите со вкупно 870 илјади билети.

 

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.