Се продава стан во изградба во самиот центар на Куманово

Сподели со своите пријатели

Во центарот на Куманово се продава стан во изградба лоциран на улицата „Ѓуро Ѓаковиќ“ и тоа на прв кат.

Станот располага со два балкони, дневен престој, кујна, бања и две спални соби. Станот е погоден и за деловна просторија.

Станбената зграда ја гради А.Д „Козјак“ – Куманово. Сите информации можете да ги добиете на телефонскиот број – 070 236 171. Цена по договор.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.