Се оженил со пица затоа што таа била неговата единствена љубов (фото)

Сподели со своите пријатели

Поголемиот дел од нас само се шегува кога вели дека љубовта на животот ни е пица, но за овој 22-годишен Русин тоа не било шега. Тој се оженил со пица.

Loading...

svadba-covek-pica-foto-ilyke-1447958025-787803

Во еден момент сфатив дека половината од моите пријатели се жалат од својата поубава половина, додека останатите жалат што ги немаат.

 

svadba-covek-pica-foto-ilyke-1447958128-787807

 

Љубовта измеѓу две лица е комплицирана и „дива“ работа, но љубовта измеѓу човек и тесто??? Тоа ги поедноставува работите.

svadba-covek-pica-foto-ilyke-1447958218-787809

Русаките власти секако одбиле да го признаат бракот во матичната служба, а разбирливо истото го направила и црквата.

Loading...

svadba-covek-pica-foto-ilyke-1447958318-787813

Како резултат на тоа, церемонијата е одржана во пицерија во Томск, родното место на овој пар. Симпатичниот персонал на младенците им издал венчален лист, а и снаата имала подарок.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.