Се откажа на прашањето за милион, а гледачите врескаа оти било прелесно (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Кога беше презентирано прашањето за милион, пензионираниот професор призна дека не го знае одговорот, иако гледачите сега тврдат дека прашањето е лесно.

Гледачите на британската верзија на шоуто „Кој сака да биде милионер“ тврдат дека врескале пред нивните телевизори затоа што натпреварувачот се откажал од лесно прашање за милион фунти.

Loading...

Дали го знаете одговорот на милионското прашање? Која од овие жени е родена истата година како кралицата Елизабета Втора?

А) Одри Хепберн; Б) yуди Гарланд; В) Џули Ендрјус; Г) Мерилин Монро.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *