Се обидел да избега и да не плати билет во градски превоз, но му се заглавил пенисот (видео)

Сподели со своите пријатели

Понекогаш некој патник во метрото се обидува да ја прескокне заштитната ограда за да избегне да плати билет. Еден маж таа постапка скапо го чинела.

На социјалните мрежи објавена е снимка на која се гледа како едено момче се заглавило во обид да ја прескокне оградата. Нему му се заглавила десната нога и пенисот, а луѓето веднаш притрчале на помош.

Открила дека ќе се мажи со друга па му го отсекла пенисот

Loading...

За негова среќа, припадниците на сообраќајната служба, полицијата и работниците од лондонското метри на крајот го ослободиле, но тој бил потресен и во големи болки.

https://www.facebook.com/Mrphysical/videos/10154921202792062/


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.