Се натпреварувале кој подолго орално ќе ја задоволи и тоа го снимиле (видео 18+)

Сподели со своите пријатели

Братството Алфа Тау Омега на инуверзитетот во Индијана е суспендирано откако во јавноста се појави ескплицитна снимка од една нвина журка.

Loading...

Од братството во јавност протече снимка на која студентите орално задоволуваат една девојка.

Имено, може да се види дека под значајно дејство на алкохол, тие се натпреваруваал кој подолго ќе издржи во орално задоволување врз оваа млада девојка, која не што не пружаше отпор, туку и ги „подржуваше“ во тоа што го прават.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.