Се бараат работници за изградба на бегалски кампови во Германија

Сподели со своите пријатели

За потребите за проектот за изградба на бегалски кампови во Германија, Еуроџобс е во потрага по следните позиции:
1 . Електричари и водоводџии

Loading...

– Со ЕУ пасош/лчк , диплома или сертификат за занаетот, искуство со инсталации – за електричарите / Монтажа на водоводни цевки – за водоводџиите.
– Плата 7-8 е/ час, нето почетно .
- Не е потребно јазик, но е пожелно . 

Работниците ќе имаат платено сместување, превоз , аванси , пријавени во Словенија .
– Само со еу пасош / лчк . Кратка проба во Словенија.   ————–———————-

За сите информации, обратете се на СКАЈП euroworker2 (state slovenia) или на емаил [email protected] и во инбокс на фб страна Еуроџобс.

Сите кандидати е потребно да поседуваат ЕУ пасош или лична карта или работна ЕУ виза, зависно од државата. Кандидати кои не ги поседуваат потребните документи нема да бидат сметани за сериозни кандидати.

Еуроџобс бара и работници за СЕВЕРНА ИРСКА, ГЕРМАНИЈА , ГРЦИЈА и СЛОВЕНИЈА, и тоа: Медицински персонал, Градежници, Електричари, Електро-механичари, Монтери, Општи работници.

За Германија

1 . Електромеханичар / техничар со искуство за поправка на бела техника ( платена обука, сместување, пријавен – 3 месеци) во врвна германска фирма, со почетно а1-а2 познавање на германски јазик и Еу пасош. Повеќе инфо на емаил.
2 . Армирачи, Тесари и Мајстори за ремонт – местење на покриви со еу пасош ( инфо на емаил)
3 – Монтери за алуминиумска фасада -плочи, врати, прозорци ( и Мајстори со искуство како Лимари, Пвц или Кнауф – фасадери /* слика на страната/- познати и како вентилациони хали – бидејки се со две страни и празнина помеѓу)
– Кратка обука – проба во Словенија
– Плата 7е. нето , платено сместување, превоз , пријавени во Словенија .
– Само со еу пасош / лчк .
————————————————-
2 . Електричар со познавање (над 50%) на Германски јазик , нацрт планови итн. – Позиција водач на групи.
– 9 евра / нето , службена кола, платено сместување .
– работа на приватни објекти и во хали на Мерцедес.
Пријавени и осигурани во Словенска фирма.
—————————————————–
– Електричари со Еу пасош/лчк ( со Германски или без познавање )
– Се бараат под итно Електричари за целосна инсталација(цевка) – ниска струја инсталации, интернет, кабелска, пп инсталации и др , нацрт познавање – работа во хали на Мерцедес.
Пријавени и осигурани во Словенска фирма.

Loading...

Плата со Герман. јазик познавање 9е -саат.
Плата почетно 7 е- саат (до 8 е-саат) , аванси, платено сместување, платен превоз од Љубљана до Штутгард.
———————————————————-
_________________________

За СЕВЕРНА ИРСКА (В.Британија) – старачки домови и клиники .

– Медицински сестри
– Физиотерапевти
Со виша или висока стручна спрема( пожелно од факултет во еу држава или на комонвелтот)
– Со еу пасош / лчк
– Со одлично познавање на англиски јазик
Платено сместување , платени обуки – доквалификации, плата по договор . ( ЦВ + инфо на емаил )
______________________________________________

Грција – електричари

1. Електричари со искуство во поставување инсталации.
само со еу – пасош , работа 6-12 месеци . Платено сместување , плата по договор.

________________________________________________

За Словенија:

1 .Монтери за алуминиумска фасада -плочи, врати, прозорци ( и Мајстори со искуство како Лимари, Пвц или Кнауф – фасадери /* слика на страната – познати и како вентилациони хали – бидејки се со две страни и празнина помеѓу)
– Кратка обука – проба во Словенија
– Плата 4е. нето , платено сместување, превоз , пријавени во Словенија .
– Само со еу пасош / лчк .

Loading...

2. Водоводџии за монтажа на цевки (доводни и одводни , во деловна зграда, нацрт , вентили, итн познавање) плата – 4 е.саат нето, платено сместување , 1 јадење на смена, пријавени , осигурани во словенска фирма. Работни саати 8-10 часа.
Пожелно кандидати со словенски папири.

3 . – Зидари и Тесари 4 е.саат нето, платено сместување , аванси, 1 јадење на смена, пријавени , осигурани во словенска фирма.

4. Општи работници со искуство во монтажи, градежништво итн.

Само со Еу пасоши , Пожелно кандидати со словенски папири.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.