Се бара нулта негатив крва група за дете болно од леукемија!

Сподели со своите пријатели

Се бара нулта негатив крва група за дете болно од леукемија, доколку сакате да помогнете ве замолуваме да се јавите во трансфузиологија на телефонскиот број 32 26 923/ 02 31 19 101 или повеќе инфо на следниов линк или во текот на денот да поминете да дадете крв за да се спаси безценет човечки живот!

Посебно кога се работи за дете!


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.