Сантиметри ја делеа од смртта и тогаш нешто ја тргна од улицата (видео)

Сподели со своите пријатели

Животот на мало девојче висеше на конец, се додека на улицата наводно не се појавил дух и ја спасил од сигурна смрт.

На снимката од безбедносните камери може да се види како осумгодишно девојче од Америка преминува темна и многу прометна улица враќајќи се од училиште. Возилата тука се движат и со брзина над 100 километри на час.

Кон девојчето се движат два автомобили од кои едниот успева да сопре навреме. Дали поради лошата видливост или фактот дека не гледа од автомобилите пред себе, возачот на другиот автомобил не успева да успори и на патот е да го прегази детето.

Во моментот кога мислите дека судирот е неизбежен, на снимката се појавува избледена сенка која го грабнува девојчето и со брзина на светлината ја тргнува на другата страна од улицата.

Оние кои го познаваат девојчето во коментарите велат дека се работи за нејзиниот покоен татко.

https://youtu.be/eTY1Bt25R3k

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.