„Самсунг“ изработи бетменски „Galaxy S7 Edge“

Сподели со своите пријатели

„Samsung Galaxy S7 Edge“ може да се каже е еден од најпродаваните телефони во последниот период, но и најнов во серијата паметни телефони на оваа јужнокорејска компанија.

Дизајнерите на компанијата отишле чекор подалеку, па од обичниот изработиле и малку необичен модел од оваа серија телефони, па така сега имаат бетменски телефон, а какви се спецификите и која е разликата со обичниот погледнете во видеото.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.