Само во Америка влакнестиот грб може да биде извор на заработка

Сподели со своите пријатели

Мајк Волф е пример како најдобро може да се искористи она со што располагате. Американецот својот влакнест грб го искористил за да основа свој бизнис.

 

Loading...

160104077.7_mn

 

Имено, сите заинтересирани за пари можат да нарачаат честитка или некоја друга „влакнеста“ уметност.

 

160104077.4_mn

 

Како пренесуваат американските медиуми, Волф уште од пубертетот пател поради влакнестиот грб, што му претставувало и големо психичко оптеретување.

 

160104077.3_mn

Loading...

 

Немав самодоверба да се соблечам на плажа, ниту поради девојките, мислев дека поради влакнестиот грб сум им премногу одбивен – вели овој 35-годишник.

За време на пријанство, еден пријател со машинка за бричење неговите влакна ги обликувал да изгледаат како американското знаме. По позитивните ракции на социјалните мрежи дошол на идеја да направи веб страница со помош на која ќе заработува пари, така што ќе го бричи телото во форми за кои луѓето ќе бидат заинтересирани, а тие барања имаат и своја цена.

 

160104077.2_mn

Со оглед на тоа дека измеѓу две нарачки мора да почекам месец дека за да има доволно влакна за следната, моите услуги и не се најефтини. Цената ја одредуваме врз основа на големината и комплексноста на бараниот мотив – вели Волф.

160104077.1_mn

 

Тој додава дека цената се движи измеѓу 150 и 200 долари.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.