Само сака да се игра: Слонот посегна по нејзините гради (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Убавата и надарена Френсија Џејмс, една од најпознатите Плејбој зајачици, му приоѓа на слонот со желба да го погали и да се фотографира со него. И тогаш започнува акцијата.

Ова видео беше споделувано на сите социјални мрежи пред една година, но и натаму е пресмешно.

Loading...

Слон кој се игра со женските гради – обидете се да не се насмеете!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *