Сакаше да го контролира осомничениот со електрошок, но по грешка извади пиштол (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Полицаец од Пенсилванија сериозно го повредил мажот што го привел, кога случајо пукал во него заотоа што извадил пиштол наместо електрошокер.

Loading...

Брајан Рилинг бил приведен од полицијата, кога во ќелијата дошло до физика конфронтација со полицајците.

Осомничениот е пукан во пелијата додека давал отпор на полицајците.

Рилинг е во болница во тешка состојба, а полицаецот ќе биде казнет поради инцидентот, иако можел да го убие.

https://www.facebook.com/Vocativ/videos/542576856148753/

Извор: Facebook/Vocativ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *