Сакала да го изненади сопругот, па се сруши со хеликоптер (видео)

Сподели со своите пријатели

 

Loading...

Розмари Силба (32) од Бразил загинала во несреќа, заедно со пилотот, нејзиниот брат и трудната фотографка на денот на својата венчавка. Сакале да го изненадат вереникот, но за жал, хеликоптерот се срушил.

Несреќата се случила во декември, а хеликоптерот се срушил недалеку од местото каде се организирала венчавката.

Од 300 гости на вечавката, само шест биле запознаени со планираното изненадување.

Истражувачите од полицијата се уште се обидат да дадат одговор што ја предизвикало трагедијата.

Во извештаите се наведува дека хеликоптерот можеби погодил дрво поради лошата видливост, маглата, дождот и облаците.

По несреќата, осум противпожарни возила пристигнале на теренот, но ништо не можеле да направат за да ги спасат патниците.

https://youtu.be/zvctAI5o10A


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.